Діяльність Івана Огієнка через призму сучасної парадигми управління освітою - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджуються особливості управлінської діяльності Івана Огієнка з позиції концепції та технологій сучасного менеджменту у сфері вищої професійної освіти.