Kooperatives schreiben im wiki-web - Калинюк, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті визначено поняття «кооперативне письмо», проаналізовано основні особливості, функції та етапи реалізації процесу кооперативного письма (формуючий, основний, завершальний). Встановлено, що спільне досвідне онлайн-навчання письма у системі Wiki-Web відкриває нові можливості співпраці зі своїми ровесниками, має великий позитивний вплив на процес вивчення іноземної мови, значно підвищуючи мотивацію навчання, сприяє досягненню вищих результатів засвоєння знань і формування умінь, усуває страх перед письмом та заохочує до виконання подальших творчих робіт.