У світлі "Книги Йови": Біблійний ракурс роману Панаса Мирного "Хіба ревуть воли, як ясла повні?" - Починок, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті порушуються проблеми світогляду Панаса Мирного, зокрема акцентується на ролі біблійних істин в житті і художній творчості письменника. Автор зосереджує увагу на питанні біблійних інтерпретацій як ідейно-етичному комплексі в художньому світі роману «Хіба ревуть воли, як ясла повні?».