Проблеми мовної культури в науковому доробку І.Огієнка - Пентилюк, Марія; Гайдаєнко, І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано проблеми мовної культури, висвітлені в науковому доробку І. Огієнка, їх значення для розвитку української мови загалом та культури української мови зокрема. Особливу увагу зосереджено на найважливіші ідеї, постулати висунуті вченим та їх вплив на розвиток сучасної культури мовлення.