Просторові словосполучення зі значенням напрямку руху в поемі "марія Єгиптянка" Івана Огієнка - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Автор статті робить спробу схарактеризувати просторові словосполучення зі значенням напрямку руху, зокрема кінцевого пункту руху, на матеріалі поеми «Марія Єгиптянка» Івана Огієнка. Аналізує їх склад, уживання та варіативність синтаксичних конструкцій.