Шевченкознавчі дослідження Івана Огієнка - Кметь, І.Ф. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Розглянуто львівський період діяльності Івана Огієнка – викладача української мови Жіночої учительської семінарії у 1922-1926 рр., а також специфіку формування його шевченкознавчих поглядів в контексті культурно-освітнього розвитку Галичини в кінці ХІХ – на поч. ХХ ст.