Своєрідність використання мовно-стилістичних засобів в епопеї І.Огієнка "Недоспівана пісня" - Дворницька, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті розглядаються основні науково-літературні здобутки Івана Огієнка як науковця, письменника, поета. Акцентується увага на мовно-стилістичних особливостях поеми «Недоспівана пісня». Окремо аналізуються авторські прийоми та текстуальні особливості.