Питання акцентуаційної норми у висвітленні Івана Огієнка - Білоусова, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Статтю присвячено питанням норми наголошування слів і словоформ у наукових працях Івана Огієнка. Відстежується формування основних положень його акцентуаційної теорії, підкреслюється визначальна роль науковця в розвиткові орфоепічної лексикографії та в унормуванні української літературної вимови.