До питання семантичної стабілізації на прикладі афористичного фонду В.Шекспіра - Казимір, Ірина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена проблемі семантичної стабілізації на прикладі афористичного фонду В. Шекспіра. Розглянуто становлення прототипів В. Шекспіра з урахуванням новітніх тенденцій вивчення мови.