Термінопоняття "Стиль" і "Стилістичний" у мовознавчій концепції Івана Огієнка - Білоусова, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті визначено понятійне наповнення термінів «стиль» і «стилістичний» в мовознавчій спадщині Івана Огієнка. Підкреслено значення розробленої вченим цілісної стилістичної концепції для розвитку теоретичної і практичної стилістики української мови.