Комунікація як лінгвопсиментальний процес - Степаненко, М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
[Рецензія на монографію: Сазонова Я.Ю. Феномен страху в текстах жахів української й англомовної літератур: лінгвопрагматичні аспекти. Харків : ХІФТ, 2018. 344 с.]