Публіцистичний дискурс епістолярної спадщини Івана Огієнка - Загоруйко, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У пропонованій статті здійснено аналіз листування Івана Огієнка періоду еміграції з визначними представниками суспільно-політичного життя України, які перебували у таборах для «Ді-Пі» й визначено їх публіцистичну складову.