Поняття фемінності (за Іваном Огієнком) та становлення фемінітивів у сучасній українській мові - Марчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджено проблеми функціонування фемінітивів у сучасній українській мові (публіцистичний та художній стилі), наведено приклади творення фемінітивів, з’ясовано причини появи лексичних лакун.