Творчість Івана Прокоф’єва: ітертекстуальний аспект - Рарицький, Олег (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджується творчість сучасного українського письменника Івана Прокоф’єва. Розкрито особливості та художні функції інтертекстуальності у творах поета різних років. Аргументується художня повноцінність поезії І. Прокоф’єва, яка є цікавим проявом плідного функціонування інтертекстуальності, що може служити матеріалом для подальших досліджень питань міжлітературної взаємодії. Аналіз проведено в контексті української і зарубіжної літератур.