Давньоєврейські переклади священного писання - Шулик, Поліна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Автор статті звертається до різних перекладів Старого Завіту, дослідження яких дозволяє побачити в них своєрідну інтепретацію біблійних текстів, обумовлену як специфікою самих текстів, так і певною метою, яку ставив перед собою перекладач.