Національно-патріотичне та громадянське формування молоді у педагогічній спадщині Івана Огієнка - Кучинська, Ірина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті акцентується увага на особливостях національно-патріотичного та громадянського формування молоді у педагогічній спадщині видатного українського діяча Івана Огієнка. Висвітлюються освітні пріоритети педагога у сфері світоглядного формування молоді.