Мовленнєва майстерність учителя початкової школи у світлі ідей Івана Огієнка та в умовах НУШ - Гудима, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті схарактеризовано професійне мовлення сучасного вчителя початкової школи в контексті реалізації Концепції Нової української школи (НУШ) та на основі аналізу практичної педагогічної діяльності, теоретичної спадщини Івана Огієнка; окреслено основні комунікативні вміння й навички, якими має володіти сучасний педагог.