Концепт щастя у філософській містерії Івана Огієнка "До щастя" - Фрасинюк, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядається емоційний концепт щастя в поетичній творчості Івана Огієнка, аналізуються його смислові ознаки.