Дитяча література у творчості Григорія Храпача: особливості поектики - Олійник, Любов (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано твори для дітей Подільського письменника Григорія Храпача. Звернено увагу на художню цінність текстів, зокрема розглянуто твори різного жанрового та тематичного спрямування, художні засоби та прийоми, охарактеризовано образи. Особливу увагу зосереджено на виховному аспектів дитячої літератури.