Художні особливості прози Володимира Бабляка - Джурбій, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті здійснено спробу аналізу художньої прози подільського письменника Володимира Бабляка. Увагу акцентовано на романах «Вишневий сад», «Жванчик», згадано прозові збірки автора «З пісень життя», «Літопис горбатої ниви», «Дорога до любові».