Особливості мовного стилю Івана Огієнка - Яремчук, Інна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано особливості мовного стилю видатного українського вченого, професора Івана Огієнка. Наведено та проаналізовано стилістичні засоби виразності мови видатного мовознавця. Встановлено, що Іван Огієнко зробив великий внесок у розвиток стилістики української мови.