Походження та функціювання антропонімів у романі Романа Іваничука "Четвертий вимір" - Марчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкрито питання функціювання антропонімів у історичному романі, репрезентовано етимологічний аналіз власних імен, висвітлено здобутки в антропонімічних дослідженнях українських мовознавців. Такі наіменування відомі ще з дохристиянського періоду, а в художній